Νίκος Βέρτης για Τόλη Βοσκόπουλο: “Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του…”

Νίκος Βέρτης για Τόλη Βοσκόπουλο: “Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του…”

Όπως έγινε γνωστό, την Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Με την είδηση του θανάτου του πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, τα social media έχουν κατακλυστεί αναρτήσεις σχετικά με τον θάνατο του.

Ενώ και πολλοί συνάδελφοι του Τόλη Βοσκόπουλου θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια και με αναρτήσεις που έκαναν θυμήθηκαν προσωπικές στιγμές μαζί του.

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Βέρτης, ο οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου. Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος…

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ’ το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο…Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ…», έγραψε ο Νίκος Βέρτης στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας», είπε ο Νίκος Βέρτης και έκανε λόγο για «πρότυπο καλλιτέχνη και ανθρώπου».

Ακόμη, ο τραγουδιστής ανέφερε πως του είχε εξομολογηθεί προσωπικές στιγμές της ζωής του, που θα ήταν ωραίο να γραφτούν κάποια στιγμή.

Επίσης, ο Νίκος Βέρτης υπογράμμισε «αν η Ελλάδα είχε ένα θησαυροφυλάκιο της Τέχνης, ο Τόλης θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια αυτού του θησαυροφυλακίου».