Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα που τα καταφέραμε θα κρυφτούμε;»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα που τα καταφέραμε θα κρυφτούμε;»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που “λύγισε” πρόσφατα στη σκηνή, αλλά αναφέρθηκε και στην προβολή που έχει εξαιτίας της δουλειάς του.

«Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι εγώ φαντάστηκα πως θα συμβεί. Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος και συνέχισε:

«Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο. Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου».