Νίκος Μουτσινάς: «Μη βγαίνετε πια να μιλήσετε σε εκπομπές, μιλήστε στον Εισαγγελέα να τελειώνουμε»

Νίκος Μουτσινάς: «Μη βγαίνετε πια να μιλήσετε σε εκπομπές, μιλήστε στον Εισαγγελέα να τελειώνουμε»

Για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», τοποθετήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξέφρασε την αντίθεσή του με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι εκπομπές την υπόθεση της «Κιβωτού» και άλλες παρόμοιες υποθέσεις, ενώ παράλληλα κάλεσε τους καταγγέλλοντες να μιλάνε μόνο στον Εισαγγελέα και όχι στα κανάλια.

«Πως είμαστε; Τέλεια. Τι γίνεται ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε; Κάτι λίγο που παρακολουθώ, δε θέλω και πολύ να παρακολουθήσω. Εγώ θέλω να πω ένα-δύο πράγματα έτσι τώρα που είναι και αρχή για να μπορέσουμε μετά να πέσουμε στα ναρκωτικά, να είμαστε χαρούμενοι. Εγώ πια πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν λες και είμαστε μουδιασμένοι.

Δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Η υπόθεση με την Πάτρα είναι σαν να είναι πριν πέντε χρόνια, η υπόθεση με το κοριτσάκι σαν να είναι 2 χρόνια και εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Ξαφνικά τώρα έχει γίνει όλο αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις.

Η τηλεόραση είναι πάλι η δικαστική υπόθεση, δικάζουν, βγαίνουν, μιλάνε. Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις παιδιά. Η άποψη μου. Δεν είναι θέμα ικανότητας, είναι πως γίνεται σαν event πια. Χάνει την ουσία του. Μη βγαίνετε πια να μιλήσετε σε εκπομπές, μιλήστε στον Εισαγγελέα να τελειώνουμε. Αυτό ήθελα μόνο να πω και να πω ότι καταλαβαίνω. Ούτε εμείς θα θέλαμε ουσιαστικά να είμαστε εδώ, δεν υπάρχει διάθεση» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.