Νίκος Μουτσινάς: «Λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω και μία πραγματικότητα σαν εφιάλτης»

Νίκος Μουτσινάς: «Λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω και μία πραγματικότητα σαν εφιάλτης»

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με τον 30χρονο άνδρα που κλώτσησε ένα γατάκι και το πέταξε προς την θάλασσα στην Αιδηψό.

Μάλιστα, αυτό είχε αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Ενώ την οργή του για το περιστατικό θέλησε να εκφράσει και o Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος πάνω σε τέτοια θέματα, ενώ λατρεύει τα ζώα και εκτός από δυο σκυλιά έχει και μια γάτα.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και παρουσιαστής που δεν μπόρεσε να κρατηθεί με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τρία story και έγραψε:

«Μιλάμε συνεχώς για τα ίδια θέματα. Για την ισότητα, την ανθρωπιά, την κοινή λογική, που δυστυχώς απουσιάζει, τον σεβασμό και άλλες αξίες. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία αποζητούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Αγαπητοί μου… η κανονικότητα, όπως εύχομαι να έχουμε καταλάβει, δεν ήταν καθόλου ωραία. Ήταν γεμάτη λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω, απαρχαιωμένες απόψεις και μία πραγματικότητα που βαθιά στην ουσία της, ήταν εφιάλτης.

Κάθε μέρα έρχεται ένα καινούργιο συμβάν να μας το θυμίσει. Δεν αρκεί να σοκαριστούμε. Ας το αποδεχτούμε. Έχουν γίνει λάθη. Το μόνο που μας συμφέρει είναι να κάνουμε αλλαγές. Στην τελική, ζούμε τα αποτελέσματα του τρόπου που είχαμε επιλέξει και όπως φαίνεται δεν μας αρέσουν.

Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε έναν άλλον τρόπο, να μας δείξει διαφορετικά αποτελέσματα. Και για να τα λέω με το όνομά του και πιο απλά. Ας ξεκολλήσουμε. Την μία είναι μία γυναίκα, μετά ένας μαθητής, μία μαθήτρια, την άλλη μικρά παιδιά, την επόμενη μικρά ζώα. Δεν ξέρω τι να περιμένουμε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο».