Νίκος Αναδιώτης για ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, άνδρας – γυναίκα»

Νίκος Αναδιώτης για ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, άνδρας – γυναίκα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Νίκος Αναδιώτης με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές και τις απόψεις του που συζητήθηκαν.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την υποψηφιότητά του αλλά και την πρώτη αντίδραση της συζύγου του για την απόφασή του.

«Με τιμά αυτή η πρόταση από τον πρόεδρο, κ. Νατσιό, ενθουσιάστηκα στο να προσφέρω σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει αυτός ο ωραίος κόσμος της Νίκης. Από την άλλη η Βασιλική (σ.σ. σύζυγός του) είναι λίγο πιο πρακτική στη σκέψη, μου λέει: “Θα κάνεις όλο αυτόν τον αγώνα γιατί θέλεις να βγεις ή απλά για να συμπληρώσεις ένα ψηφοδέλτιο;”» είπε ο Νίκος Αναδιώτης και πρόσθεσε:

«Της είπα ότι εμείς θα κάνουμε τον αγώνα τον καλό και ό,τι θέλει ο Κύριος θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για τη Νίκη πρώτα και μετά για εμένα. Η αναγνωσιμότητα όντως βοηθάει, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό».

Όσο για τις δηλώσεις του που συχνά συζητιούνται, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «’Έχω έρθει να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις, και τη γνώμη μου, όπως έχει δικαίωμα ο καθένας να το κάνει».

Ενώ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Αναδιώτης: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, Άνδρας – Γυναίκα. Είναι δύσκολο να το αλλάξω».