Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Με κατέστρεψαν, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αφορά τόσους ανθρώπους»

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Με κατέστρεψαν, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αφορά τόσους ανθρώπους»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου, βρέθηκε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα δημοσιεύματα που ασχολούνταν με την σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αποκαλύπτοντας πως ειπώθηκαν πολλά ψέματα που την δυσανασχέτησαν.

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό» είπε η Νικολέττα Κοτσαηλίδου και πρόσθεσε:

«Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί»