Γιώργο Θεοφάνους για την γνωριμία του με το Γιώργο Τσαλίκη: «Κάνουμε παιδιά την συνάντηση και με άγνοια κινδύνου μου…»

Γιώργος-Τσαλίκης-Γιώργος-Θεοφάνους-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα», βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και τραγούδησε με συνοδεία στο πιάνο τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να “βάλει” τον τραγουδιστή στους ONE όταν ακόμη οργάνωνε το συγκρότημα αλλά η απάντηση του τραγουδιστή τον άφησε άφωνο!

«Μου λέει ο Πάνος Φαλάρας έχω ένα πιτσιρικά, ήξερε ότι έφτιαχνα τους ONE, πάρα πολύ ωραίο παιδί, ενεργητικό, σπουδάζει στο εξωτερικό θα έρθει τώρα και θα τον συναντήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα θέλεις να τον βάλεις στο συγκρότημα» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και συμπλήρωσε:

«Κάνουμε παιδιά την συνάντηση με τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος με άγνοια κινδύνου μου λέει “κύριε Θεοφάνους εγώ δεν θέλω να μπω σε συγκρότημα… εγώ θέλω να κάνω καριέρα μόνος μου”».

Παράλληλα ο συνθέτης πρόσθεσε: «Λέω τώρα ποιο είναι το ψώνιο αυτό που τον βρήκες λέω του Πάνου Φαλάρα; Το ότι βρίσκομαι μετά από μερικά χρόνια στο Romeo από κάτω ως πελάτης έχω χωρίσει με την Ευρυδίκη και παίζει παντού το “καρδιά μου μην ανησυχείς” και χειροκροτώ τον Γιώργο Τσαλίκη μου φαίνεται αδιανόητο… είσαι μέσα στη ζωή μου χωρίς να είσαι μέσα στη ζωή μου».

Την γνώμη αυτή συμμερίστηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος εξομολογήθηκε ότι και για εκείνον ο Γιώργος Θεοφάνους είναι κάτι διαχρονικό στη ζωή του και υπάρχει εκεί χωρίς όμως να είναι καθημερινά!