Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θα τραγουδήσω το Φεγγάρι, τέλειωσε η τιμωρία»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θα τραγουδήσω το Φεγγάρι, τέλειωσε η τιμωρία»

Την καλοκαιρινή της περιοδεία ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου η Νατάσα Θεοδωρίδου, με πρώτο σταθμό την Αθήνα και το θέατρο Πέτρας.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος και το τραγούδι “Φεγγάρι μου”.

«Οι κόρες μου δεν ήρθαν στη συναυλία γιατί είχαν δουλειές. Με άκουσαν στην Αυστραλία, φτάνει. Δεν μπορούν να έρχονται παντού. Δεν μου ζητάνε στο σπίτι να τους πω κάποιος τραγούδι. Περνάω πολύ ωραία στο Tik Tok, όπως έχετε καταλάβει. Θα τραγουδήσω το “Φεγγάρι Μου”, πέρασε η τιμωρία.

Ποια είμαι εγώ να τιμωρήσω; Το έκανα για μένα. Όπως με ξέρετε τόσα χρόνια κάνω ό,τι νιώθω, δεν θέλω να πιέζομαι, ούτε να με πιέζουν. Θέλω να κάνω αυτό που νιώθω. Όσο ένιωθα ότι δεν θέλω να το τραγουδήσω, δεν το έκανα και τώρα που νιώθω να το πω, το λέω», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου. και συμπλήρωσε: «Δεν βαρεθήκατε να με ρωτάτε αν θα με δείτε στην τηλεόραση; Μια ταπεινή τραγουδίστρια είμαι».

Μάλιστα, με την αργοπορία ενός ρεπόρτερ στη συναυλία της, η ίδια είπε: «Άλλος ένας ήρθε τώρα, ο οποίος πήδηξε τώρα τα κάγκελα».