Νατάσα Καλογρίδη: «Κάναμε την πρώτη παράσταση μετά το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη. Είμαστε σε πένθος»

Νατάσα Καλογρίδη: «Κάναμε την πρώτη παράσταση μετά το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη. Είμαστε σε πένθος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση “Κυρία Κλάιν” στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Αιμιλία Υψηλάντη.

Μάλιστα, με αφορμή αυτό η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε πως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο μετά τον αιφνίδιο χαμό της κόρης της, Μαρίνας.

«Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας – κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση.

Κάναμε πριν μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω. Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες.

Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως τα καταφέραμε… Το κατάφερε. Δεν ήξερα τι να περιμένω» είπε η Νατάσα Καλογρίδη.