Ο Dwayne Johnson αποκάλυψε την διατροφή που ακολούθησε για τον ρόλο του «Black Adam»

Ο Dwayne Johnson αποκάλυψε την διατροφή που ακολούθησε για τον ρόλο του «Black Adam»

Συνέντευξη στο Men’s Health, παραχώρησε ο Dwayne Johnson και αποκάλυψε τη διατροφή που ακολούθησε για να αποκτήσει την ιδανική φόρμα για την ταινία «Black Adam».

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε ότι τρώει τα ίδια έξι γεύματα κάθε μέρα και έχει μια ομάδα σεφ και έναν «προπονητή» για να τον βοηθά να πετυχαίνει την επιθυμητή σωματική του διάπλαση.

«Τρώω έξι γεύματα την ημέρα και είναι όλα παρόμοια όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά. Το πρωινό αποτελείται από αυγά, κρέας όπως ο βίσονας, σύνθετους υδατάνθρακες όπως πλιγούρι βρώμης και φρούτα, συνήθως παπάγια ή βατόμουρα.

»Το δεύτερο γεύμα μου, γύρω στις 10:00 π.μ., αποτελείται συνήθως από στήθος κοτόπουλου, σύνθετους υδατάνθρακες όπως το ρύζι και μερικά χόρτα. Και το βραδινό είναι ψάρι ή κοτόπουλο, σύνθετοι υδατάνθρακες όπως οι γλυκοπατάτες και μερικά χόρτα», είπε ο Dwayne.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εξήγησε ότι μεγάλο μέρος της διατροφής και της πειθαρχίας του προέρχεται από συμβουλές, που έμαθε από τον πατέρα του, τον πρώην επαγγελματία παλαιστή Rocky Johnson.

«Η φιλοσοφία μου είναι να τρώω καθαρά και να φροντίζω η διατροφή μου να είναι ανάλογη με τους στόχους μου, οι οποίοι παραμένουν σταθεροί όλο το χρόνο.

Είναι καλύτερα να παραμένετε σε φόρμα παρά να είστε σε φόρμα. Είμαι ένα πραγματικό πλάσμα της συνήθειας. Συνήθως τρώω το ίδιο πράγμα κάθε μέρα για μέρες και εβδομάδες και μήνες.

Είναι πολύ συνεπές (το πρόγραμμα). Είναι πολύ βαρετό. Είναι επίσης εξαιρετικά πειθαρχημένο. Αυτό είναι κάτι που πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν φανατικός του γυμναστηρίου. Με έμαθε πολύ νωρίς να μην τρώω για να ευχαριστήσω τη γλώσσα αλλά να τρώω για να θρέψω το σώμα. Μου το έμαθε όταν ήμουν πέντε» είπε ο Dwayne Johnson.