Ναταλία Γερμανού: «Οι άντρες στα ερωτικά τρίγωνα είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση»

Ναταλία Γερμανού: «Οι άντρες στα ερωτικά τρίγωνα είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση»

Με αφορμή το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί στην οικογένεια της Miley Cyrus, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο, για τις που εμπλέκονται ανάμεσα σε σχέσεις.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Να πω το εξής. Έχουμε πει ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ότι αν αγαπήσεις η καρδιά δεν σε ρωτάει. Αλλά τώρα… η μάνα να διεκδικεί τον άντρα της κόρης της;».

«Δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ότι ήταν σε σχέση με την κόρη. Βγήκε μαζί του, τον παντρεύτηκε, είναι παντρεμένοι πόσο καιρό και τώρα βγήκε ότι είχαν ένα on-off φλερτ με τη μία κόρη», εξήγησε η Ναταλία Αργυράκη.

«Ο Χριστόφορος (Παπακαλιάτης) το έχει πάρει χαμπάρι; Οι άντρες δεν έχουν καμία συμμετοχή σε όλα αυτά; Αναρωτιέμαι εγώ. Μόνο οι γυναίκες σχολιάζονται σε όλα αυτά τα ερωτικά τρίγωνα», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με χιούμορ.

«Οι άντρες είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση, δεν έχουν καμία συμμετοχή σε αυτά τα πράγματα. Μπράβο, γιατί μας δώσατε και την ευκαιρία να το σχολιάσουμε αυτό, γιατί θέλαμε», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.