Παντρεύτηκε ο Πάνος Μουζουράκης το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαϊου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα την αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη.
Μάλιστα, ο γάμος του τραγουδιστή πήρε μεγάλες διαστάσεις με αρκετές τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους να δίνουν το παρών προκειμένου να καλύψουν το ευτυχές γεγονός παρά την αρχική επιθυμία που είχε εκφράσει ο καλλιτέχνης να μην βρίσκονται εκεί.
Ενώ αυτό ακριβώς σχολίασαν και στην εκπομπή «Καλυτέρα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού με την παρουσιάστρια να λέει με τον δικό της τρόπο πως αν το ζευγάρι δεν ήθελε πραγματικά να δοθεί τέτοια έκταση στον γάμο του θα είχε φροντίσει να μην το μάθει κανείς.
«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται» είπε η Ναταλία Γερμανού.













