Ναταλία Γερμανού: “Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά”

Ναταλία Γερμανού: "Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά"

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Ζαφείρη Μελά που ζήτησε μέσω του «Έλα Χαμογέλα» από την Ναταλία Γερμανού να πει συγνώμη για τα σχόλια που έκανε για κάποιες απόψεις του, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το έκανε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής της, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη συγγνώμη που θέλησε από εκείνη ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Έχω και μια συγγνώμη να ζητήσω! Δεν πρέπει να ζητήσω μία συγγνώμη στον κύριο Ζαφείρη Μελά γιατί με μάλωσε πάρα πολύ; Είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου», είπε η Ναταλία.

Ύστερα από λίγο, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά και εξήγησε το γιατί.

«Έχω ζητήσει πολλές φορές στη ζωή μου συγγνώμη και θα το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λέξη ιερή», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας: «Ειλικρινά δε βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή».

«Ο κύριος Μελάς, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε αυτά ακριβώς που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό», υπογράμμισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε.

«Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. I’ m sorry but I’ m not sorry. Δε θέλω, δεν το νοιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δε μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ποτέ», ανέφερε ακόμα η Ναταλία Γερμανού.