Ναταλία Γερμανού: «Άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και τα κιλά του»

Ναταλία Γερμανού: «Άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και τα κιλά του»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην lifo.gr, ο Βασίλης Μπισμπίκης για πρώτη φορά απάντησε για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή που έγινε viral και επίκεντρο ποικίλων σχολίων.

«Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι.

Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μάλιστα, τη συνέντευξη του ηθοποιού και τα όσα είπε, σχολίασαν στην «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Ενώ η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θέλησε να τοποθετηθεί.

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η απάντηση. Να σας πω κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε “βαρεθήκαμε αυτόν τον έρωτα”. Αν βαρεθήκατε αυτό το ζευγάρι μην το βλέπετε. Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν τον μάθαμε μέσα από τη σχέση του με τη Δέσποινα. Όπως και τη Δέσποινα αντίστοιχα. Είναι δυο άνθρωποι που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους ο καθένας στον χώρο του. Θα σταθώ στον Βασίλη Μπισμπίκη, επειδή τη δική του συνέντευξη διαβάσαμε.

Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός, ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα έχει επιλέξει τον χώρο του, έχει δώσει παραστάσεις που όσοι τις έχουν παρακολουθήσει μας έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο. Από τις καλύτερες. Και θεωρώ λίγο άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη και τα κιλά του.

Για το body shaming που τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσος χαμός, όλα αυτά τα ακυρώσαμε εν μία νυκτί και δείξαμε με το δάχτυλο “να ο Βασίλης” όχι η ηθοποιάρα, η ταλεντάρα που τόσες φορές υποκλιθήκαμε στο παίξιμό του. Αλλά “ο Βασίλης που χόρεψε ζεϊμπέκικο και έχει λίγη κοιλίτσα και δεν το χόρεψε αριστοτεχνικά. Έλα παιδιά, λίγη ντροπούλα κάπου. Τέλος πάντων, δε θα συγχυστώ άλλο» είπε η Ναταλία Γερμανού.