Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να συζητάμε πως μου φάνηκε η τοποθέτηση του καθένα»

Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να συζητάμε πως μου φάνηκε η τοποθέτηση του καθένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις αλλαγές που υπήρξαν στην εκπομπή της αλλά και τις τοποθετήσεις παρουσιαστών για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Γενικά, πέρα από τα νούμερα, όλο το concept μας είναι καλύτερο και το χαιρόμαστε περισσότερο» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για το ενημερωτικό κομμάτι που υπήρξε στην εκπομπή λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν γινόταν. Ήταν τόσο σοκαριστικό, που είτε δεν θα κάναμε εκπομπή είτε θα ασχολιόμασταν μόνο με αυτό. Λογικό.»

«Όλοι κάναμε την προσπάθειά μας κι ο καθένας τοποθετήθηκε έτσι όπως το ένιωθε. Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να κάτσουμε να συζητάμε πως μου φάνηκε εμένα η τοποθέτηση του καθένα. Ο καθένας είπε αυτό που ένιωσε», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου όταν ρωτήθηκε για τις τοποθετήσεις του Αντώνη Κανάκη και του Νίκου Μουτσινά για τους δημοσιογράφους και την τραγωδία στα Τέμπη.

«Έχει γίνει ένας χαλασμός και θα πούμε για μία εκπομπή πριν; Δεν μπορώ να σας πω. Ό,τι λέω, το λέω στην εκπομπή. Το τι λέει κάποιος που είπε σε άλλον και κάποιος απάντησε, είναι δική τους δουλειά. Βρείτε τους και ρωτήστε τους» συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου για όσα είχε αναφέρει σε προηγούμενη εκπομπή της στους Αταίριαστους.