Ναταλία Δραγούμη: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο»

Ναταλία Δραγούμη: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη.

Η  ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τα 22 χρόνια γάμου τους, στα παιδιά της αλλά και στα κιλά της αποκαλύπτοντας πως στην εγκυμοσύνη της πήρε 25 κιλά αλλά τα έχασε σε τέσσερις μήνες γιατί την περίμενε γυμνό στο θέατρο.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι θα έφευγα. Πάντα είμαι full time μαμά, αυτό δεν αλλάζει. Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ.

Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω, μου τα λέει από μόνη της. Έχουν βγάλει καρπό τα σποριά που ρίξαμε όταν ήταν μικρά τα παιδιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Με είχαν φοβίσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες. Αντιθέτως, ήταν χρυσή και μου έδινε συμβουλές. Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα από μια γυμνόστηθη φωτογραφία».