Η Britney Spears αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Δεν υπάρχει θεραπεία»

Η Britney Spears αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Δεν υπάρχει θεραπεία»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η Britney Spears αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα η pop τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πάσχει από νευρική βλάβη και δεν υπάρχει θεραπεία για αυτό και το μόνο που τη βοηθάει είναι ο χορός.

Η ανάρτηση της Britney Spears

«Χορεύω στο χρόνο τώρα Victoria … ναι… νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από το Θεό υποθέτω.

Η νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κλείνει… μπλα μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία… σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… η νευρική βλάβη προκαλεί το μούδιασμα τμημάτων του σώματός σου.

Ξυπνάω 3 φορές την εβδομάδα στο κρεβάτι και τα χέρια μου είναι τελείως μουδιασμένα… τα νεύρα είναι μικροσκοπικά και αισθάνομαι σαν καρφίτσες και βελόνες από τη δεξιά πλευρά του σώματός μου που εκτοξεύεται μέχρι το λαιμό μου και το μέρος που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος μου στο κεφάλι μου… τσιμπάει και είναι τρομακτικό… τα τελευταία 3 χρόνια από τότε που βγήκα από αυτό το μέρος, ήμουν σε μια ήπια αναίσθητη κατάσταση… δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω

Είναι σαν το μυαλό μου να πηγαίνει κυριολεκτικά σε ένα μέρος… Και παρόλο που δεν κινούμαι όπως παλιά … πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μου έδωσε δύναμη … με τη βοήθεια του Θεού βρήκα επιτέλους ένα φάρμακο όπου πραγματικά νιώθω το οξυγόνο να πηγαίνει στον εγκέφαλό μου και μέσα από το λαιμό μου.

Τα μάτια μου είναι πιο ανοιχτά τώρα και μπορώ να κρατάω το κεφάλι μου σωστά … Έχω κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να τα καταφέρω. Όπως και να ‘χει, γίνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να αναπνεύσω … αισθάνομαι πιο έξυπνη γιατί, λοιπόν, Χριστέ μου, μπορώ να αναπνεύσω τώρα… όπως και να ‘χει, αναπνέω τώρα και μπορώ να χορέψω στο χρόνο, Victoria… Στέλνω όλη μου την αγάπη σε κάθε έναν από εσάς… αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί… Πάω να σκουπίσω τώρα».