Ναταλία Δραγούμη: «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο, δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

nataliadragoumi_84061720_1113481808993935_749477365242068202_n-250x250.jpg

Διαφορετικά ήταν τα φετινά Χριστούγεννα και για τη Ναταλία Δραγούμη, καθώς τα πέρασε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την περιπέτεια της και τα συμπτώματα που την ταλαιπώρησαν και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Ο γιος μου βγαίνει σήμερα από την καραντίνα. Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε δύο θετικούς και δύο αρνητικούς, όποτε όλος αυτός ο σχεδιασμός στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν υπήρχε. Μαγείρεψε κάποια πράγματα ο άντρας μου και τρώγαμε χωριστά και μιλάγαμε σε βιντεοκλήση.

Εγώ δυσκολεύτηκα και πέρασα και από το νοσοκομείο. Ήμουν σε επαφή με την παθολόγο μου και μου είναι να φωνάξω έναν παθολόγο να με ακροαστεί. Φώναξα έναν γιατρό ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία.

Μου είπε ότι επειδή βλέπει βρογχίτιδα, μου είπε να πάω να στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει γίνει πνευμονία. Καλέσαμε ασθενοφόρο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου φοβήθηκα πάρα πολύ, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα. Δεν νοσηλεύτηκα, γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα», είπε η Ναταλία Δραγούμη.