Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Άκουσα τη φωνή της να μου λέει: σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Άκουσα τη φωνή της να μου λέει: σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε η Μελίνα Κανά.

Με αφορμή μια εξομολόγησή της τραγουδίστριας για το έμφραγμα που υπέστη στο παρελθόν επί σκηνής και τη “φωνή” που της έδωσε δύναμη να σταθεί ξανά στα πόδια της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε μια δική της ιστορία.

«Εκεί που ήμουν στο «πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω», μία φωνή μέσα μου μού είπε: θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο του στα ξένα χέρια, είσαι νέα κοπέλα, αγόρασες καινούργιο φόρεμα, τα φουστάνια σου ποιος θα τα βάλει; Κατευθείαν σηκώθηκα, ξαναντύθηκα και είπα θα το κάνω, η ζωή δεν σταματάει», περιέγραψε η Μελίνα Κανά για το έμφραγμα που έπαθε επί σκηνής.

«Είπα: θα ζήσω, θέλω να ζήσω», ανέφερε η τραγουδίστρια και βλέποντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να έχει δακρύσει, τη ρώτησε: «Γιατί βούρκωσες;».

«Γιατί εγώ την έχω ακούσει αυτή τη φωνή μια φορά στη ζωή μου και κάπως… Εγώ νόμιζα ότι μου το ‘λεγε το παιδί μου. Ήταν βρέφος, τόσο δα και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω», εξομολογήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με δάκρυα στα μάτια .

«Καταλαβαίνεις… άκουσα τη φωνή της. Δε μιλούσε, ήταν μωρό, ήταν τριών μηνών», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κλείνοντας την προσωπική της ιστορία.