Μίνως Θεοχάρης: «Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια»

Μίνως Θεοχάρης: «Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Μίνως Θεοχάρης.

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και το πώς διαχειρίζεται, πλέον, την αποδοχή και την απόρριψη.

«Τον έχω παιδέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση ζωής πια που θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου, ένα βάρος που έχω εγώ βάλει κυρίως. Είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε πράγματα που μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Είχα μεγάλο φόβο με τους ανθρώπους. Ναι μεν όταν είμαι σε μια παρέα και βγαίνω έξω από το σπίτι θέλω να περάσω καλά και να περάσουν και οι άνθρωποι γύρω μου καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν κλείνομαι… κλείνομαι βάρβαρα», είπε ο Μίνως Θεοχάρης.

Ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Στο σχολείο έχανα τις πρώτες ώρες. Γενικά απέφευγα το σχολείο με έναν τρόπο. Δεν καταλάβαινα τότε τι ήταν αυτό που πάθαινα αλλά ήταν πολύ σκληρό. Η μόνη λύση για να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να αποφασίζεις πως θα είσαι καλά. Για τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν υποστεί τραύμα, οποιουδήποτε τύπου, γιατί δεν είναι και μετρήσιμο πόσο έχει τραυματιστεί ο καθένας μας και για ποιο λόγο, για να το ξεπεράσεις θέλει απόφαση. Θέλει κόπο, καθημερινή δουλειά και καθημερινά να ξυπνάς και ανοίγοντας τα μάτια να λες πως θέλω να είμαι καλά και σήμερα. Και την επόμενη ημέρα να το ξαναποφασίζεις.

Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι. Ένα το κρατούμενο. Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα ένα τα βάρη. Ένας βάρος που είχα ήταν να με αποδεχθούν και να με αγαπάνε και να με θέλουν όλοι. Αυτό πια το έχω πετάξει και δεν υπάρχει. Ας μην με αποδεχτούν όλοι. Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια. Αυτό το κομμάτι το έχω λύσει πολύ νωρίς και έχω μια οικογένεια υπέροχη που με αγαπάει και είναι πολύ τρυφερή μαζί μου ευτυχώς».