Η Selena Gomez αποκαλύπτει γιατί δεν έμεινε σε επαφή με τους πρωταγωνιστές του “Wizards of Waverly Place”: «Ένιωσα ντροπή»

Η Selena Gomez αποκαλύπτει γιατί δεν έμεινε σε επαφή με τους πρωταγωνιστές του "Wizards of Waverly Place": «Ένιωσα ντροπή»

Καλεσμένη στο PodCo ‘s “Wizards of Waverly Pod” με τους Jennifer Stone και David DeLuise, βρέθηκε η Selena Gomez.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε στους πρώην συναδέλφους της, για τον λόγο που έκοψε επαφές μαζί τους μετά το τέλος της σειράς “Wizards of Waverly Place”. Ενώ αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη λύπη της ήταν αυτή.

«Ένιωσα ντροπή για τις αποφάσεις που πήρα», είπε η Gomez και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να με δείτε στην κατάσταση που ήμουν, γιατί πρώτον θα μου είχατε πει την αλήθεια, που με τρομάζει, και δεύτερον δεν ήθελα να σας απογοητεύσω».

«Αυτό είναι πραγματικά γλυκό και σε ευχαριστώ που το είπες. Προφανώς μου λείπεις», απάντησε ο DeLuise.

Επίσης η Stone σεβάστηκε επίσης την παραδοχή της Selena και είπε ότι προηγουμένως είχε κατηγορήσει τον εαυτό της για το ρήγμα στη φιλία τους.

«Εκτιμώ που το λες αυτό επίσης γιατί, για να είμαι ειλικρινής, υπήρξαν στιγμές που λέω: “Σταματήσαμε να είμαστε φίλοι επειδή δεν της είπα αυτό που ήθελε να ακούσει;” Ξέρεις τι εννοώ;» ρώτησε η Jennifer και συνέχισε: «Λοιπόν, εκτιμώ ότι είσαι τόσο ειλικρινής».

Ενώ παρά την απόσταση μεταξύ των πρώην ηθοποιών, η Selena Gomez μοιράστηκε την εκτίμησή της για τον Stone και τον DeLuise, λέγοντας: «Σας εκτιμώ πολύ. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ με τρόπο που δεν αγάπησα ποτέ κανέναν άλλο».

Επίσης η Selena θυμήθηκε ότι ένιωθε ασφαλής με το καστ στο σετ Wizards of Waverly Place: «Νομίζω ότι ένιωθα ασφαλής και αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα να το νιώσω. Ξέρω ότι με αγαπάτε για μένα. … Με αγαπήσατε πραγματικά, και αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσα να ζητήσω. Η άνευ όρων εμπιστοσύνη και ο δεσμός που είχαμε, μου λείπει τόσο πολύ».