Μίλτος Τεντόγλου: “Τι ώρα είναι η απονομή; – Δεν νιώθω τίποτα τώρα”

Μίλτος Τεντόγλου: "Τι ώρα είναι η απονομή; - Δεν νιώθω τίποτα τώρα"

Στην κάμερα της ΕΡΤ, μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δήλωσε πως στάθηκε τυχερός, καθώς ο Ετσεβαρία βρισκόταν σε καλύτερη μέρα.

Παράλληλα ρώτησε… τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο!

«Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο τον Κουβανό. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός.

Απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι στο τέλος. Στις προηγούμενες προσπάθειες προσπαθούσα μάλλον πολύ, σκεφτόμουν περίεργα, δεν μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ, έκανα ένα αλματάκι και έγινε» είπε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Στο τέλος και σχετικά με την ώρα της απονομής ο Μίλτος Τεντόγλου αναρωτήθηκε: «Το απόγευμα είναι; Τι ώρα;», μαθαίνοντας πως είναι στις 7 το απόγευμα (1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας), ενώ όταν ρωτήθηκε τι νιώθει αυτήν τη στιγμή, απάντησε: «Δεν νιώθω τίποτα αυτήν τη στιγμή».