Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη γέννηση της κόρης του και τη γυναίκα της ζωής του, Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τον Φρέντι Μέρκιουρι.

«Από τότε που άφησα το μουστάκι, μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι τιμή μου, ήταν το ίνδαλμά μου. Στο γυμναστήριο με είχαν μπερδέψει με τον Γιάννη Νιάρρο. Δεν είπα κάτι, δεν ήθελα να τους το χαλάσω» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσο για τη μητέρα του, την επίσης ηθοποιό Φιλαρέτη Κομνηνού και το μπέρδεμα με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη μέχρι και σήμερα. Ήθελα να διαχωρίσω εντελώς το όνομά μου από την καριέρα της μητέρας μου. Στον χώρο μας υπάρχει πολλή κακία και τοξικότητα. Ο χώρος και το κοινό πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που κάνω εγώ είναι προσωπικές δουλειές. Είμαστε πολύ κοντά με τη μητέρα μου, έχουμε κάνει μία δουλειά μαζί και θα κάνουμε και επόμενες. Είμαστε πολύ κουλ στο ότι κάνουμε την ίδια δουλειά».

Ενώ για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε: «Με τη γυναίκα μου, Δανάη Μιχαλάκη, θέλουμε πολύ να παίξουμε μαζί. Μας έχει γίνει πρόταση δύο φορές για τηλεοπτική σειρά. Το να σκηνοθετήσω στο θέατρο τη Δανάη είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Όταν υπάρχει η συνέχεια της δουλειάς στο σπίτι, φοβάμαι ότι μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Δε νομίζω ότι η Δανάη είναι απόλυτη στο να την σκηνοθετήσω, αλλά ξέρει τον λόγο που δε θέλω».

«Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης, γιατί με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λογούς. Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση. Ο τοκετός για εμένα ήταν μία εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση της κόρης του και πρόσθεσε: «Η κόρη μου, μου λείπει κάθε φορά που δεν είμαι στο σπίτι. Από τότε που έγινα και εγώ μπαμπάς, καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τον πατέρα μου. Όταν η κόρη μου μπει στην εφηβεία, πιστεύω θα καταλάβω πολύ την υπομονή που είχε με εμένα ο πατέρας μου».

Ενώ για το ενδεχόμενο η κόρη του να θελήσει μελλοντικά να γίνει ηθοποιός, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε: «Δε θέλω να κάνω πράγματα που δε θα ήθελα να μου κάνουν. Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, δε θα της ‘κόψω τα φτερά’, ούτε θα της ανοίξω τις πόρτες διάπλατα».