Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, τους πρώτους του τηλεοπτικούς ρόλους, αλλά και την απόφασή του να γίνει vegan.

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Ενώ κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Μη μου λες αντίο», αλλά και την τεράστια δημοσιότητα που γνώρισε, μέσα από τον ρόλο του.

«Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% τηλεθέαση και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της», είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι στη ζωγραφική δεν έχω στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γινάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».