Μέγκι Ντρίο: «Πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό ατύχημα γιατί έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου»

Μέγκι Ντρίο: «Πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό ατύχημα γιατί έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μητέρα της.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για το τροχαίο που είχε λίγες ημέρες πριν, αλλά ξέσπασε με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη.

«Ο πατέρας μου με τη μητέρα μου ήταν 28 χρόνια μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά μαζί. Πλέον το σπίτι φαίνεται πολύ άδειο στον πατέρα μου μετά τον θάνατο της μητέρας μου, όλα πλέον τον πειράζουν, χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού», δήλωσε η Μέγκι και συνέχισε για το τροχαίο:

«Νομίζω με έσωσε η μητέρα μου, το θαύμα αυτό ήτανε… Πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό ατύχημα γιατί έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έφυγα και έπεσα πάνω σε κολώνα πάνω σε λεωφόρο, εκείνη την ώρα έχασα τις αισθήσεις μου, δεν θυμάμαι τίποτα. Αυτό συνέβη μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο τιμόνι και την οδήγηση»

Ενώ όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για την καταγωγή του Χρήστου Σαντικάι, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε:

«Είναι τραγικό για μια γυναίκα σε τέτοια ηλικία. Που τόσο την στηρίξαμε και την βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα είναι αυτή; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Νομίζω ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ούτε γατάκια».