Με δάκρυα στα μάτια η Maria Menounos μίλησε για τη μητέρα της: «Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη»

Με δάκρυα στα μάτια η Maria Menounos μίλησε για τη μητέρα της: «Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», παραχώρησε η Maria Menounos που είχε στο πλευρό της τον πατέρα της, Κώστα.

Η παρουσιάστρια που βρίσκεται στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μάχη της με τον καρκίνο, την απώλεια της μητέρας της και την γέννηση του παιδιού της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου είμαι πραγματική Ελληνίδα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα», είπε η Maria Menounos.

Ενώ σχετικά με την μάχη της με τον καρκίνο, η Menounos εξομολογήθηκε: «Ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Είχα μεγάλη εγχείρηση. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Όσο για την θάνατο της μητέρας της, η Maria Menounos είπε συγκινημένη, ότι είναι χαρούμενη που στάθηκε στο πλευρό της.

«Είμαι χαρούμενη που στάθηκα στο πλευρό της μητέρας μου στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκείνη έκανε τόσα για μένα. Τα έκανε όλα για μένα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη. Έμαθα τόσα πολλά που με βοηθούν τώρα με τα δικά μου προβλήματα. Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά, μιλάμε κάθε μέρα και βλέπω τα μηνύματα που μου δίνει κάθε μέρα. Ξέρω ότι θα είμαι καλά» ανέφερε η Menounos με σπασμένη φωνή

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα. Θα σου δείξω στο κινητό την κόρη μου», είπε η Maria Menounos σχετικά με την μητρότητα.