Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η Παρασκευή Κερασιώτη το 2022: «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου»

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η Παρασκευή Κερασιώτη το 2022: «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου»

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, στο οποίο τη βλέπουμε με δάκρυα στα μάτια και ένα μακροσκελές μήνυμα, η Παρασκευή Κερασιώτη θέλησε να μιλήσει για την χρονιά που φεύγει.

Συγκεκριμένα το μοντέλο που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του GNTM και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, στάθηκε φυσικά στον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, ο οποίος την έχει καταρρακώσει.

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο.

Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη στην ανάρτηση της.