Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα της Αλεξίας Τράικο μετά τη νίκη της στο GNTM

Η πρώτη ανάρτηση και το μακροσκελές μήνυμα της Αλεξίας Τράικο μετά τη νίκη της στο GNTM

Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου o 5ος κύκλος του GNTM.

Μάλιστα, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο, ενώ την 2η θέση κατέκτησε η Μαρίτα Καθητζιώτη, ενώ την 3η η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Ενώ δυο μέρες μετά το φινάλε του τελικού του reality μόδας, η Αλεξία Τράικο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα η 19χρονη δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για τη νίκη της στο GNTM, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν.

Η ανάρτηση της Αλεξίας Τράικο

That’s all folks! Τα λόγια είναι περιττά (άλλωστε τα έχουμε πει όλα τοοοσο καιρό) αλλά νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και τεράστιο σας αγαπώ.

Για τις συμβουλές, τα μαθήματα αλλά κι για τις κριτικές @vickykaya @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official
Γιατί δεν ήσασταν απλά coaches, ήσασταν διπλα μου σε όλα @maryvitinaros @christosbir
Για όλες τις όμορφες αναμνήσεις και για όλες τις φορές που πραγματικά με ακουσατε @cotytyco @katya_kizima @georgianna_ioak @yeva.bond@lexyscissors @novakmikaela @maramarlii @iriniand_

Για την μεγαλύτερη συναισθηματική υποστήριξη @alexandra.spyropoulou @_mariam_tsomaia @giwten @margar1ta_lavda_drimili ( ειδικά χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ποτε σε αυτήν την θέση)

Για όλη την υποστήριξη από το day 1 γιατί ήταν σαν να ήσασταν μαζί μου συνέχεια @fwtiadou @ilias_yiapoutzis @kostas_fardellas @raspberh @zwoylaa @nikoletazade @mastrogiorgh @george_kasinakis @kotsisalexandros @ioannistraikos @glinkastoja @eleftheriaiordanidou

Όπως και όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν πίσω απο τις κάμερες και είναι τιμη μου να ξέρω ποιοι είναι πλέον.

Βέβαια μια θέση έχετε και εσείς (ναι εσυ που το διαβάζεις αυτή την στιγμή) γιατί χωρίς εσάς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Welcome to my new chapter