Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου την μέρα που έφυγε ο Μάριος Αθανασίου, ενώ πήγαινε παιδικό και δεν του το είχαμε πει ήρθε και…»

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου την μέρα που έφυγε ο Μάριος Αθανασίου, ενώ πήγαινε παιδικό και δεν του το είχαμε πει ήρθε και…»

Μέσα από το podcast της, η Μαρία Σολωμού μίλησε για το θέμα των διαζυγίων και πώς επηρεάζουν τα παιδιά.

Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που χώρισε εκείνη από τον Μάριο Αθανασίου.

«Κανένα παιδί δεν θέλει να χωρίσει η μαμά του και ο μπαμπάς του, κανένα. Εγώ θυμάμαι, δεν με ενδιέφερε καθόλου, έλεγα δεν θα χωρίσετε να πάω να μείνω με τον μπαμπά μου; Αυτό τους έλεγα όταν ήμουν μικρή, γιατί δεν την ήθελα τη μάνα μου. Δεν χώρισαν.

Πραγματικά είμαι το μόνο παιδί που ξέρω που αν είχαν χωρίσει οι γονείς μου θα έλεγα τι ωραία, δόξα τω Θεώ, μπράβο, τι ωραία! Φαντάσου να είχα προβληματικό σπίτι. Τα παιδιά των φίλων μου όλα με θέλουν, ο γιος μου γιατί δε με θέλει; Οκ με θέλει, αλλά δεν θα κάνουμε και παρέα πολύ, δεν θα βγούμε και έξω μαζί. Δύο μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Είναι λάθος να σκέφτεστε τα παιδιά, τα παιδιά θα συνηθίσουν και κάποια στιγμή θα πάνε και σε κάποιον γιατρό.

Ο γιος μου ανεξαρτητοποιήθηκε πάρα πολύ μικρός. Δεν μας έλεγε που πάει και τι κάνει σε ηλικία 13-14. Ευτυχώς δεν είναι του έξω.

Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος -πήγαινε παιδικό, δεν το είδε όλο αυτό- ήρθε το πρωί στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε. Δεν του είχαμε πει ότι έφυγε ο πατέρας του. Ήρθε στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε εκεί, 2,5 χρονών. Και όχι, δεν είναι το παιδί θαύμα, είναι ένα κανονικό παιδί. Όλα τα παιδιά ξέρουν», είπε η Μαρία Σολωμού.