Μάριος Αθανασίου σε Μαρία Σολωμού: «Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας»

Μάριος Αθανασίου σε Μαρία Σολωμού: «Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube, βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου.

Οι δύο ηθοποιοί που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί έναν γιο, στάθηκαν απέναντι ο ένας στον άλλον και μίλησαν για όλα.

«Δεν θα τη πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας», είπε η Μαρία Σολωμού.

Ενώ από την πλευρά του ο Μάριος Αθανασίου απάντησε: «Ότι έχει ενδιαφέρον, έχει. Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… Μα 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις».

«Εμένα με ρωτάνε πάνω από 20 χρόνια αν θα παντρευτώ» ανταπάντησε η Μαρία Σολωμού που τόνισε: «Δεν έχω ιδέα τι θέλω να σε ρωτήσω, γιατί τα ξέρω όλα. Μια φορά έχουμε παίξει μαζί, από όταν χωρίσαμε».

«Ήταν λάθος που δε δουλέψαμε μαζί περισσότερο. Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου» παραδέχτηκε ο Μάριος Αθανασίου.

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί», είπε κατόπιν η Μαρία Σολωμού.

Να πούμε πως η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου υπήρξαν ζευγάρι για 5 χρόνια, από το 2004 έως το 2009. Το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος.