Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου θα…»

Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου θα...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού.

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα “νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς» είπε η Μαρία Σολωμού.

Επίσης η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε στη συνέχεια, μιλώντας για τις σχέσεις της, τον έρωτα και τον γιο της: «Σε όλες μου τις σχέσεις, επειδή έχω ερωτευθεί σφόδρα όλους που είχα σχέση, όπως και τις έχω σιχαθεί όλες μετά, υπάρχουν και τα καλά κάτι μικρές εκπλήξεις, κάτι βιβλιαράκια με μια αφιέρωση, είναι απ’ τις καλύτερές μου στιγμές.

Μου έχουν γεμίσει και το σπίτι με λουλούδια, εκεί έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Είσαι στην Ακρόπολη, βλέπεις τη θέα και τρως σουβλάκι, το καλύτερο. Ο έρωτας δεν έχει καμία ηλικία. Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει. Σε κάθε περίπτωση, εγώ το μόνο που θα συζητήσω μαζί του είναι αν έχει επίγνωση της κατάστασης».

Ενώ όπως είπε στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού, δεν έχει κάνει ποτέ one night stand, αλλά θα έκανε με τον Brad Pitt. Η ηθοποιός μίλησε όμως και για την τηλεόραση.

«Δε θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το “Γεια σας, καλώς ήρθατε’” δε θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είναι κριτής στο Voice. Δεν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Γιατί για αυτό είπα όχι στο Booth. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο “καθώς πρέπει” για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει» είπε η Μαρία Σολωμού.