Μαρία Πρωτόπαππα: Η αλήθεια για τη φημολογούμενη αποχώρησή της από το Σασμό

Μαρία-Πρωτόπαππα-250x250.jpg

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, “εισέβαλλε” στο σπίτι της Καλλιόπης και “διέκοψε” τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός».

Μάλιστα, ο Κώστας Κωστόπουλος που προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τη Μαρία Πρωτόπαππα, αλλά και άλλους πρωταγωνιστές της σειράς να αποχωρούν από αυτή στο τέλος της φετινής σεζόν.

«Θα γίνει ένα πέρασμα στον χρόνο, περίπου 1,5 χρόνο. Το τι έχει συμβεί θα το μάθουμε σιγά σιγά. Σε δύο εβδομάδες θα δούμε τη δίκη του Αστέρη τηλεοπτικά. Θα γίνουν και άλλοι φόνοι. Πόσο αγαπημένα πρόσωπα θα είναι θα δούμε. Μπορεί να κατέβουν τα Γιάννενα στην Κρήτη, να ανέβει η Κρήτη στα Γιάννενα» είπε ο σκηνοθέτης.

«100% θα έχουμε δεύτερη χρονιά στον Σασμό. Είμαστε όλοι και θα είμαστε όλοι. Δεν υπάρχει γεγονός η Μαρία Πρωτόπαππα να είναι σε άλλη σειρά. Η σειρά είναι μία και λέγεται Σασμός. Υπάρχουν πάρα πολύ κακοπροαίρετοι που θέλουν να μην κάνουμε Σασμό. Εμείς θα τον κάνουμε όμως. Είναι ξεκάθαρο. Θα είμαστε εδώ, γιατί εμείς κάνουμε Σασμό» ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Κωστόπουλος.

Τέλος ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς ξεκαθάρισε: «Όταν λέμε ότι ο σασμός είναι συμφιλίωση, εννοούμε ότι συμφιλιώνονται όλοι. Τώρα πόσοι θα είναι ζωντανοί μέχρι εκείνη τη μέρα είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!».