Μαρία Κορινθίου: «Όταν πήγα καλεσμένη στο Πρωινό, ήταν προμελετημένη η συνεργασία μας»

Μαρία Κορινθίου: «Όταν πήγα καλεσμένη στο Πρωινό, ήταν προμελετημένη η συνεργασία μας»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στη ζωή της η πρόταση να μπει στην ομάδα του “Πρωινού” αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι” μετά από δεκάδες όχι που είχε πει τα προηγούμενα χρόνια σε αντίστοιχες προτάσεις.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα. Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα» αποκάλυψε η Μαρία.

Όσο για το αν φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην «κολλάνε», να μην επικοινωνούν».

Ενώ για τις προτάσεις που τις γίνονταν επί χρόνια για την παρουσίαση εκπομπών η Μαρία Κορινθίου και το πώς έφτασε σήμερα να πει το ναι, τονίζει: «Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν. Και απλά είπα μέσα σε τρεις μέρες το ναι».