Μαρία Ηλιάκη: «Πριν γνωρίζω τον Στέλιο ήμουν λίγο παρτάκιας, η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά…»

Μαρία Ηλιάκη: «Πριν γνωρίζω τον Στέλιο ήμουν λίγο παρτάκιας, η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά, βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και για τον Στέλιο Μανουσάκη. Ενώ περιέγραψε πως ήταν η ζωή της πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, αλλά εξήγησε επίσης ότι δεν ένιωθε από την αρχή συνδεδεμένη με την κόρη της.

«Δούλευα από τα 19 μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα οπότε είπα ότι δεν γίνεται άλλο ρε παιδί μου. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Το βασικό που θα έλεγα ότι μου έμαθε η περίοδος εκείνη είναι ότι δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτή τη ζωή. Εγώ είχα πάντα μία τάση στο να προσέχω πολύ τον εαυτό μου, να κοιτάω πολύ την πάρτη μου. Ήμουν λίγο παρτάκιας.

Όταν ήρθε ο Στέλιος στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι είναι ωραίο να δίνεις, χωρίς να περιμένεις να πάρεις, οπότε η περίοδος αυτή με έκανε δοτική με το συναίσθημά μου. Παλιά το είχε κλειδωμένο, με τον Στέλιο αφέθηκα πολύ. Γνωριζόμασταν χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει να συμπαθηθούμε. Αυτό μας δείχνει πως όταν έρθει η ώρα, θα γίνουν όλα. Πριν από τον Στέλιο η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά διαόλου. Υπήρχε αλλά όχι καλά. Όταν βρήκα τον Στέλιο από τις πρώτες εβδομάδες είπα αυτός είναι και νομίζω το ίδιο είπε και αυτός», είπε η Μαρία Ηλιακή και πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ήμουν όλη ημέρα χάιδεματά στην κοιλιά, να της βάζω μουσική. Ήμουν πιο στον κόσμο μου. Έλεγα “τι γίνεται εδώ; Ωραία, φούσκωσε, μεγάλωσε, κλώτσησε. Θα το αγαπάω τώρα εγώ;”. Δεν ήμουν από την αρχή συνδεδεμένη με την όλη φάση. Ήμουν στρατιώτης, να τα κάνω όλα σωστά. Άρχισα να συνδέομαι μετά τους 7-8 μήνες.

Της προάλλες με κοίταξε και μου είπε “μαμά, σ’ αγαπώ” αλλά το εννοούσε. Και άλλες φορές μου το είχε πει με μισόλογα. Λέω στον Στέλιο πάω στο μπάνιο και γύρισα πίσω πλανταγμένη από το κλάμα, πρησμένη και μου λέει ο Στέλιος “Λίγο υπερβολικό”. Και του λέω “δεν καταλαβαίνεις εσύ, δεν είσαι μάνα”.

Έχει πάρει από εμένα το χιούμορ, γιατί εξωτερικά είναι ίδια ο μπαμπάς της. Μας δουλεύει και μπροστά μας, δηλαδή και κοροϊδεύει εμάς και αυτοσαρκάζεται…».