Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες και να θέλω να…»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες και να θέλω να...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται με τους followers της τις εμπειρίες της από το παρελθόν της, όταν έκανε χρήση ουσιών.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μεταξύ άλλων κάνει αποκαλύψεις μέσω ανάρτησής της για την περίοδο που αποφάσισε να πει «τέρμα» σε αυτή τη ζωή.

«Όταν άρχισα να πίνω κόκες και άρχισα να θέλω να γυρνάω στο σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν… γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο κόσμο, γνωστό κόσμο. Θες να μιλάς γιατί μιλάς ατελείωτα, θες να πίνεις γιατί είναι αυτή η αίσθηση που υπάρχει η ένωση, θες κόσμο…

Όταν λοιπόν άρχισα να θέλω να γυρνάω σπίτι μου, να θέλω να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την “ακούω” έτσι μόνη μου, εκεί άρχισε κάτι να γίνεται στο μυαλό μου και να λέω “τι φάση τι κάνεις….”.

Αυτό το ναρκωτικό υποτίθεται έχει τη δύναμη να θέλεις να νιώθεις αυτό το up και το τρομερό down. Έπρεπε να πάρω χάπια, να πάρω 10 “γάρα” για να κοιμηθώ. Αλλά και πάλι… Οπότε όταν άρχισα λοιπόν να την “πίνω” μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησε πολύ να πω “τέρμα εγώ με αυτή τη ζωή”.

Τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή όλων αυτών των τοξικών ανθρώπων, που είμαι και εγώ τοξική. Αλλά εγώ επέλεξα να καταστρέφομαι και εγώ επέλεξα να θεραπευτώ» είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε βίντεο που δημοσίευσε.