Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτειά της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς: «Το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή…»

Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτειά της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς: «Το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή...»

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου, μια περιπέτεια έζησε μαζί με την Μαρία Καβογιάννη και την παρέα τους, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, όπως η ίδια περιέγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram, αποφάσισαν να περπατήσουν στο βουνό αλλά τελικά χάθηκαν.

Συγκεκριμένα είχε ξεκινήσει να νυχτώνει και τα… σενάρια περί διάσωσης από τα ΕΚΑΜ ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

«Όπως κι οι περισσότεροι θεωρήσαμε ότι η πρώτη μέρα του χρόνου είναι ιδανική για να κάνουμε μια νέα αρχή . Ξεκινήσαμε αποφασίζοντας να μειώσουμε τις ποσότητες που τρώγαμε και πίναμε τις προηγούμενες μέρες και φυσικά να κάνουμε άσκηση . Είπαμε να περπατήσουμε στο βουνό . Ξεκινήσαμε από το σταθμό στις Μηλιές , περάσαμε τη γέφυρα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο πατέρας του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο κι ανεβήκαμε στο βουνό δίπλα από γκρεμό μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη .

Όλο αυτό το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή χάσαμε το μονοπάτι μας στο δάσος κι είχε αρχίσει να νυχτώνει . Εκεί απαγορεύτηκε ο πανικός, κάναμε οικονομία στους φακούς των κινητών , βρήκαμε σήμα να στείλουμε μήνυμα για βοήθεια και δεν ξαμολήθηκε κανείς μόνος του να βρει την άκρη . Φαντασιωθηκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΚΑΜ και θα παίζαμε στις ειδήσεις . Τελικά καταφέραμε από άλλο μονοπάτι να πλησιάσουμε τη γέφυρα και να βρουμε το δρόμο μας.

Ήταν νύχτα πια είχαμε σωθεί αλλά ταλαιπωρηθεί και πεινάσει .Οπότε την πέσαμε πάλι σε γκιουβετσακια, πίτες, ρολά , σουφλέ σοκολάτας και ποτά . Ο στόχος της μέρας φάνηκε άπιαστος . Δίαιτα καλύτερα από αύριο που είναι και Δευτέρα . Ευτυχισμένο το 2023 βρε παιδιά. #happynewyear», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στην ανάρτησή της.