Κατερίνα Καινούργιου: «Ο ψυχικός πόλεμος είναι κι αυτός κακοποίηση και…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο ψυχικός πόλεμος είναι κι αυτός κακοποίηση και...»

Την ευχή της για το 2023, θέλησε να στείλει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από ένα ιδιαίτερα μήνυμα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μακροσκελές μήνυμα μέσα από το οποίο τονίζει πως πρέπει να διώξουμε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας, για να σταματήσει η ψυχική κακοποίηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

«Τοξικός είναι κάθε άνθρωπος οποίος δεν μπορεί να σε αφήσει από τη ζωή του, αλλά δεν μπορεί και παράλληλα να συμπεριφέρεται σωστά, με το σεβασμό που σου αρμόζει. Μην περιμένεις συγνώμη, δεν θα έρθει. Και μην αμφισβητείς τον εαυτό σου ούτε στιγμή. Ο ψυχικός πόλεμος είναι κι αυτός κακοποίηση και προέρχεται από τέτοιους ανθρώπους. Προχώρα! Φτάνουν οι δικαιολογίες… Είναι δύσκολο άλλα η ζωή σου θα είναι πιο εύκολη από δω και μπρος. Βάλε ένα κλείσιμο και προχώρα. Άφησε τον! Συνέχισε. Πάρε μια βαθιά ανάσα και βγάλε την αρνητικότητα απ’ τη ζωή σου!.

Ο αχάριστος άνθρωπος είναι καμμένο χαρτί. Όσο και να δώσεις, ότι και να κάνεις, δεν είναι ποτέ αρκετά. Έχεις νιώσει ποτέ σου, την αίσθηση που σου αφήνει η αχαριστία; Έχεις γευτεί την πικρή γεύση στο στόμα σου, όταν κάποιος σε άδειασε; Ενώ πρώτα φρόντισε να ρουφήξει ότι ήταν προς συμφέρον του; Τότε καλώς ήρθες, στην παρέα μας σε περιμέναμε. Είναι ένα ακόμα είδος τοξικού ανθρώπου».