Μάνος Πίντζης: «Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με…»

Μάνος Πίντζης: «Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Μάνος Πίντζης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους αμφισβητούν την διεθνή καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει λόγω μόντελινγκ και τη σχέση με την πρώην σύζυγο του.

«Από την ίδια αφετηρία θα ξεκινούσα εγώ με έναν άνδρα συνάδελφο μου, άλλα στο τέλος δεν θα ήμουν αποδεκτός από όλους. Από την Θεσσαλονίκη μου λείπει η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Εδώ οι άνθρωποι «ανοίγονται» πιο δύσκολα. Η φίλια δεν μου λείπει γιατί έχω πολύ κάλους φίλους στην Αθήνα», είπε ο Μάνος Πίντζης για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και για τη φιλία.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Φέτος δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις, είχα μονό θεατρικές. Δεν απαντάω στα άτομα που αμφισβητούν την διεθνή μου καριέρα, ας μπουν να δουν. Έχω δουλέψει μόνο με επαγγελματίες, δεν μου έχει τύχει κάποιος παραπάνω διαχυτικός. Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου».

Όσο για την πατρότητα και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, ο Μάνος Πίντζης υπογράμμισε: «Δεν μπορώ τους γονείς που κάνουν παιδιά για το lifestyle και για να το δείχνουν. Νομίζω ότι έχει κλείσει το κομμάτι της πατρότητας για έμενα. Με την πρώην γυναίκα μου έχω πολύ καλές σχέσεις, βγαίνουμε για φαγητό με τα παιδιά».

«Δεν με φλερτάρουν , ίσως είμαι τρομακτικός και βγάζω μία ανασφάλεια. Είμαι πολύ σταθερός στις σχέσεις μου. Ήμουν ταπεινό παιδί, περνούσα απαρατήρητος στο σχολείο. Οι συμμαθήτριές μου δεν πίστευαν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήμουν ντροπαλός. Δεν νομίζω ότι έχω σουξέ με τις γυναίκες. Δεν είμαι ο άνδρας κυνηγός, άλλα θα δείξω το ενδιαφέρον μου σε μία κοπέλα. Δεν την “ψώνισα” ποτέ. Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κομπλιμέντο», αποκάλυψε ο Μάνος Πίντζης.

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας: «Δεν υπάρχει λόγος να “κανιβαλίσουμε” κι άλλο τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι υπερβολικό και δεν το καταλαβαίνω».