Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ήμουν έτοιμη να εκτεθώ τόσο πολύ σε μια πιο…»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ήμουν έτοιμη να εκτεθώ τόσο πολύ σε μια πιο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «The Break», μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό Down Town.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε τόσο την πρόταση που είχε για… γυμνή φωτογράφιση όσο και του υπερβολικό photoshop που της έχουν κάνει στο παρελθόν.

«Σου έχουν προτείνει κάποιο concept σε φωτογράφιση που το απέρριψες χωρίς δεύτερη σκέψη;» ρώτησε η δημοσιογράφος για να αποκριθεί αμέσως η Κατερίνα Παπουτσάκη λέγοντας: «Ναι! Concept… Ήταν παλιά, όταν μου είχαν προτείνει από γνωστό περιοδικό με γυμνές φωτογραφίσεις».

«Ένα άλλο cocept φωτογράφισης, που το έκανα, το μετάνιωσα κατά τη διάρκεια. Ήμουν πάρα πολύ μικρή και όταν βρέθηκα σε αυτή τη φωτογράφιση, που ήταν ενός πολύ γνωστού περιοδικού και χρειαζόταν να είναι λίγο πιο προκλητικό από όσο εγώ άντεχα, ζορίστηκα πολύ και ζόρισα και την φωτογράφο. Αφού βρισκόμαστε τώρα και συζητάμε ακόμα για αυτό το περιστατικό. Γιατί δεν ήμουν έτοιμη να εκτεθώ τόσο πολύ σε μια πιο προκλητική φωτογράφιση και είχα ταλαιπωρηθεί» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.