Όσα είπε ο Μάνος Πανταζής για το πρόβλημα υγείας που πέρασε η κόρη του και την εποχή που ήταν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη

Όσα είπε ο Μάνος Πανταζής για το πρόβλημα υγείας που πέρασε η κόρη του και την εποχή που ήταν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, παραχώρησε ο Μάνος Πανταζής.

Το μοντέλο της δεκαετίας του ’90, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διεθνή καριέρα του στο μόντελινγκ, στην εποχή που ήταν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε η κόρη του.

«Είμαι 51 ετών. Τρέχω σχεδόν 10 χιλιόμετρα καθημερινά, προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι. Βοηθάει και το DNA λίγο.

Δουλέψαμε πάρα πολύ στο μόντελινγκ, ήταν το βασικό μου επάγγελμα. Αν αποφάσιζα να ασχοληθώ περαιτέρω με αυτό, θα έπρεπε να ζω στο εξωτερικό, να ταξιδεύω πολύ. Η οικογένεια ήταν όμως ο πρωταρχικός μου σκοπός.

Έχω ανεξίτηλες εμπειρίες από συνεργασίες με Βερσάτσε, Φερέ, Γκαρτιέ, Γκοτιέ, Αρμάνι. Τον Αρμάνι όταν τον γνώρισα πρώτη φορά, είχα ξεχάσει το book μου, οπότε δεν είχα κάτι να του δείξω. Του λέω: “αυτός είμαι, η απόφαση δική σας”. Ευτυχώς με πήρε στο σόου του.

Το ίδιο βράδυ μας πήρε με τη λιμουζίνα του για να παρακολουθήσουμε τη συναυλία των U2 στο Olympico της Ρώμης. Είδα από κοντά τη Μαντόνα.

Σκοτεινή πλευρά δεν υπήρξε, αν δεν ήθελες εσύ ο ίδιος να υπάρξει. Κάθε άνθρωπος έχει φραγμούς, όρια και είναι πάρα πολύ εύκολο να τα απορρίψεις, χωρίς να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Κάποιοι φίλοι μου, που έκαναν κακές επιλογές, είχαν μετά σοβαρά ψυχολογικά θέματα, γιατί έκαναν πράγματα που δεν ήθελαν και τα μετάνιωσαν», είπε ο Μάνος Πανταζής.

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη δεν υπήρχαν τα social. Οπότε βγαίναμε έξω και πάντα υπήρχε κάποιος φωτογράφος ή μια κάμερα. Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι. Ο κόσμος δεν μας έβλεπε τόσο εύκολα. Γινόμασταν εξώφυλλο στα περιοδικά. Η σχέση μας δεν επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα», δήλωσε ο Μάνος Πανταζής.

«Ο κόρες μου δεν μου κάνουν ερωτήσεις για το παρελθόν. Δεν έχουν δει τίποτα ακόμα από εμένα. Είχα πάει σε μια καμπάνια με την μεγάλη μου κόρη και με ρωτούσε γιατί με φωτογραφίζουν συνέχεια. Δεν είχα κάτι να της εξηγήσω και να την μπερδέψω. Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με την κόρη μου. Είχε άπνοιες και έκανε χειρουργείο. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για βελτίωση της υγείας της και τη μετέπειτα πορείας της στη ζωή. Παντρεύτηκα στο κατάλληλο timing. Θα ήθελα όμως να είχα κάνει νεότερος τα παιδιά μου, αλλά είμαι full time μπαμπάς και χαίρομαι», πρόσθεσε ο Μάνος Πανταζής.

Photo Credits: Papadakis Press