Mad Clip: Όσα δεν ξέρεις για τον τράπερ που αγαπούσε η νεολαία και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Mad Clip: Όσα δεν ξέρεις για τον τράπερ που αγαπούσε η νεολαία και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Η είδηση του θανάτου του Ελληνοαμερικανού ράπερ «πάγωσε» την ελληνική μουσική σκηνή.

Το μελαχρινό αγόρι που γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό των γονιών του, ονειρευόταν να ξεφύγει από όλα όσα τον έπνιγαν και να γευτεί την επιτυχία, τη δόξα, τη μεγάλη ζωή, τα όμορφα κορίτσια, τα ακριβά αυτοκίνητα.

Το τραγούδι και συγκεκριμένα η trap, το πλέον δημοφιλές μουσικό είδος στην νεολαία σήμερα, αποτέλεσε το διαβατήριό του για το πέρασμα στον λαμπερό κόσμο που με τόσο πάθος ονειρευόταν.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987, ο Mad Clip ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του.

Ενώ το 1999 και σε ηλικία 13 ετών ο πατέρας του αποφάσισε να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Τότε όμως οι γονείς του χώρισαν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται και πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει τους δύο γονείς του.

Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

«Γεννήθηκα Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί. Πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά και από τότε πηγαινοερχόμουν. Και από το 2016 είμαι σερί εδώ. Έριξα άγκυρα. Το 2016 άρχισα να γράφω στα ελληνικά, τόσα χρόνια έγραφα στα αγγλικά, είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ο καθένας εκεί που μπορεί. Ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή, Μου είχε δώσει την ιδέα ένας παλαιότερος Έλληνας ράπερ να μεταφράσω τα κομμάτια μου. Το έκανα και έγινε ό,τι έγινε. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο ζωής που εκφράζεις στα τραγούδια σου. Θεματολογικά μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζει ο κόσμος, θέλω να δώσω ένα δικό μου vibe», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Το μουσικό του ξεκίνημα το έκανε με τους Ο.Ε το 2004 φτιάχνοντας κομμάτια με αγγλικό στίχο. Ενώ σε ηλικία 27 ετών ο ράπερ TAKI TSAN τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του single trelos και από τότε ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες, με τα τελευταία χρόνια ο Mad Clip να μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και κοντά στα 100 εκατομμύρια views στο Youtube.

«Hταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη». Το Mad Clip προέκυψε από τα αρχικά των λέξεων της εξής έκφρασης: Money and Drugs Can’t Live in Poverty», «Λεφτά και Ναρκωτικά, Δεν Μπορώ να Ζήσω στη Φτώχεια», είχε αποκαλύψει ο Πίτερ Αναστασόπουλος για το καλλιτεχνικό του όνομα, Mad Clip.

Μάλιστα, κάποια από τα πολύ γνωστά μουσικά κομμάτια του είναι το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκατ. προβολές.

Επίσης ο Mad Clip κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat

Ο Mad Clip ανήκε στη δισκογραφική εταιρία Capital music και άρχισε να καθιερώνεται, σταδιακά, ως ένας από τους πλέον περιζήτητους εκπροσώπους της εγχώριας trap σκηνής, ενώ συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής τραπ-ραπ σκηνής όπως Light, Snik, Sin Boy και Ypo αλλά και τις τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Ζόζεφιν.

Ο Mad Clip δήλωνε λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων και μάλιστα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τον οποίο είχε προσαχθεί εν μέσω καραντίνας.

Συγκεκριμένα τότε ο τράπερ δεν είχε σταματήσει σε σήμα της τροχαίας, ενώ προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να καταφέρνουν να τον σταματήσουν και να τον προαγάγουν.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. […] Είμαι γκαζάκιας… Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ» έλεγε ο Mad Clip τότε.

Όπως ο ίδιος έλεγε, είχε βιώσει αρκετά από τα υπερβολικά περισταστικά που περιέγραφε στους στίχους των τραγουδιών του. Ενώ είχε επιλέξει να ακολουθήσει την…τρέλα του, να ζει στο κόκκινο, να παρασύρεται από τα πάθη του, να τρέχει με χίλια, να προκαλεί τη μοίρα…

Δυστυχώς αυτή η αγάπη του για την ταχύτητα έμελλε να του στοιχίσει την ζωή του σε πολύ νεαρή ηλικία, με ένα ατύχημα κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες.

Ιδιαίτερα αγαπητός από τις νεαρότερες ηλικίες, τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο youtube και παίζουν σε όλα κινητά εφήβων και νεαρών που ακούν τα τραγούδια του με μανία.

Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά.

Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι» είχε εξομολογηθεί ο Mad Clip σε συνέντευξή του.

Τότε βεβαίως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μοίρα θα τον έφερνε αντιμέτωπο με τον θάνατο τόσο νωρίς…