Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε η Λένα Μαντά.
Η συγγραφέας μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μελανιάσουν τα ακροδάχτυλά του.
«Πήγε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο με 65% οξυγόνο, ήταν αρνητικός στον Covid, δεν ξέρω αν τον πέρασε πριν. Ο Γιώργος είχε ήδη πρόβλημα, είχε ΧΑΠ, οδήγησε σε μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμασταν σε περιοδεία, βαφτίσαμε τον εγγονό μας στην Κοζάνη.
Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να αφουγκραστεί τον εαυτό του. Δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εκτός από το πιεσόμετρο τώρα ξέρω ότι πρέπει να κουβαλάω και οξύμετρο» είπε η Λένα Μαντά και πρόσθεσε:
«Δεν ήθελε να πάμε σε νοσοκομείο μέχρι που είδα ότι ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει και δεν κάθισα να το σκεφτώ, οδήγησα μέχρι την Αθήνα και με μπουκάλα πήγαμε στο νοσοκομείο. Επειδή δεν ήξεραν τι συνέβαινε, μπήκε σε μονάδα Covid και αυτό κόστισε πολύ γιατί από τις παραισθήσεις δεν ήταν καλά. Είχαμε και ένα ατύχημα γιατί σηκώθηκε από το κρεβάτι και έπεσε. Τώρα είναι σπίτι με οξυγόνο αλλά πλέον είναι πολύ πειθαρχημένος. Ευτυχώς μένουμε στο Καπανδρίτι που ευτυχώς είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία».













