Κυριάκος Μητσοτάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να είχε…»

Κυριάκος Μητσοτάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να είχε...»

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός σχολιάζοντας την στάση του Στέφανου Κασσελάκη σημείωσε πως οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα, αλλά προτάσεις.

«Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην μιλώ για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, μου κάνει εντύπωση που κάποιο τώρα ανακάλυψαν τα τρολς και την τοξικότητα. Τώρα που έφυγε η προοπτική εξουσίας ανακαλύφθηκαν όλες οι παθογένειες ενός μορφώματος που η μόνη του προοπτική ήταν η εξουσία.

Θέλω να θυμίσω ότι η πολιτική ζωή της χώρας δεν ξεκίνησε με την άφιξη του κ. Κασσελάκη τον οποίο σέβομαι ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είμαι 20 χρόνια στην πολιτική, πηγαίνω στους πολίτες, ακούω κριτική, δεν είναι κάτι καινούργιο η αδιαμεσολάβητη επαφή που έχει πατεντάρει ο κ. Κασσελάκης. Το κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά εδώ και χρόνια.

Αυτό που δεν θέλουν οι πολίτες είναι τοξικότητα για αυτό και ο εναγκαλισμός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα πιο τοξικά στοιχεία προκαλεί ερωτηματικά. Θέλουν διάλογο με προτάσεις π.χ. εμείς κάνουμε πρόταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ποια είναι η αντιπρόταση; Μέχρι στιγμής στο επίπεδο των τεκμηριωμένων προτάσεων συνολικά η αντιπολίτευση πάσχει και ίσως αυτό εξηγεί γιατί η ΝΔ έχει πέτυχει εκλογικά αυτές τις επιδόσεις» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.