Η ανακοίνωση της ΝΔ για Νίκο Παππά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη»

Η ανακοίνωση της ΝΔ για Νίκο Παππά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη»

Ανακοίνωση κατά του πρώην μπασκετμπολίστα και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, με την ΝΔ να τον κατηγορεί για ακραία ρητορική μίσους και πολιτική τυμβωρυχία, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έαποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…

Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών.

Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο.

Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο.

Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της.

Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.