Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Διονύση Σαββόπουλο»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Διονύση Σαββόπουλο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα», βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων σχολίασε όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Διονύση Σαββόπουλο.

«Ο Μάνος Χατζηδάκις, ο οποίος κι αυτός είχε στοχοποιηθεί από τον αυριανισμό, που ουσιαστικά είναι ο πρόγονος του σημερινού πολακισμού, είχε πει ότι ψηφίζω ΝΔ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μου επιτρέπει να το βρίζω. Εμείς είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης άποψης.

Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Διονύση Σαββόπουλο και αναδεικνύει μία ολόκληρη φιλοσοφία τοξικότητας, που λέει ότι “μόνο εμείς είμαστε οι καλοί, μόνο εμείς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα”.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε απλά την άποψή του, με ευγένεια και ευπρέπεια και στοχοποιήθηκε με χυδαίο τρόπο. Δεν είναι η μόνη περίπτωση. Δεν απάντησα σε καμία προσωπική προσβολή, γκρίζα βίντεο.

Αποφάσισα να μιλήσω για το μέλλον. Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει χάος. Είναι μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρέπει να ασκείται η πολιτική. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει κανένα όριο. Η σύζυγός μου στοχοποιήθηκε με τρόπο χυδαίο και δεν τα ξεχνάω αυτά. Εγώ κοιτάω μπροστά. Η απόσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μικραίνει, μεγαλώνει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.