Κώστας Φραγκολιάς: “Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση…”

Κώστας Φραγκολιάς: “Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση…”

Στην καινούργια ενότητα της εκπομπής «Pop Up», βρέθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, ενώ απάντησε και στο αν θα παντρευτεί το 2021.

«Ζητάω συγγνώμη στον Μάκη Δελαπόρτα γιατί πριν πολλά χρόνια μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τον Δημήτρη Παπανώτα για κάτι που είδαμε. Αν έκανα μόνος μου εκπομπή θα έπαιρνα στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα και δυο φίλους μου. Αν είχαμε κορίτσι στην εκπομπή που θα παρουσίαζα, η Ελένη Τσολάκη θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με μια κυρία που μου είχε αγοράσει ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω βαρεθεί να απαντάω στο πότε θα παντρευτώ. Είμαι 45 ετών. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το 2021. Δεν νιώθω αμηχανία όταν είμαι με τη σύντροφό μου και παίζει στο ραδιόφωνο Άννα Βίσση. Ούτε και η σύντροφός μου. Βίσση ή Βανδή; Εντάξει, Βίσση! Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου παρουσιαστής, περίπου μοντέλο. Όλα στο περίπου είμαι. Κάποιες φορές νιώθω ηθοποιός», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ενώ για την σχέση του με την Άννα Βίσση, δήλωσε: «Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση».