Κώστας Αποστολάκης: «Αυτό έγινε από την πολλή νύχτα και το πολύ ποτό»

Κώστας Αποστολάκης: «Αυτό έγινε από την πολλή νύχτα και το πολύ ποτό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24 με την Αθηναΐδα Νέγκα, βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη φωνή του.

«Δεν μπορώ μια πλάκα, ούτε στο τηλέφωνο ούτε πουθενά, να ξέρεις, με τη φωνή μου! Δεν γίνεται, με καταλαβαίνουν με τη μία. Αυτοί που με ξέρουν τουλάχιστον, αν και με καταλαβαίνουν και διάφοροι άλλοι άνθρωποι που δεν με ξέρουν γιατί έχω κάνει και αρκετά σπικάζ» είπε ο Κώστας Αποστολάκης με την Αθαναϊδα Νέγκα να σημειώνει πως είναι εκπληκτικό να μένει μια φωνή τόσο έντονα χαραγμένη στο μυαλό κάποιου.

«Το πιο εκπληκτικό είναι ότι μου κάνει μεγάλη εντύπωση, πάρα πολύ μεγάλη, πως καταλαβαίνω ότι με την τεχνολογία μπορείς να μιλήσεις αυτή τη στιγμή στην Αμερική με Viber ή Face Time και να δουν τη φάτσα σου. Να συνδεθεί δηλαδή στον αέρα η εικόνα με τη φωνή, αυτό το καταλαβαίνω. Το ηχόχρωμα όμως πως συντίθεται και καταλαβαίνεις κάποιον από την Αμερική, χωρίς καλώδια, ο οποίος έρχεται στο κινητό σου και λες «έλα ρε Φάνη»; Είναι δηλαδή στην Αμερική και το ηχόχρωμα συντίθεται με τέτοια πιστότητα, αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι εξώκοσμο και μεταφυσικό» απάντησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ενώ στη συνέχεια η Αθαναϊδα Νέγκα θέλησε να μάθει αν η φωνή του ήταν ανέκαθεν έτσι, με τον ίδιο να εξηγεί: «Δεν είχα πάντα αυτή τη φωνή, όχι. Αυτή δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, πολλή υπερβολή και πολύ ποτό. Έτσι φτιάχνεται αυτή η φωνή. Όλα τα πράγματα στη ζωή φτιάχνονται με κόπο και, να ξέρεις, με κόπο φτιάχνονται και τα αρνητικά και τα θετικά.., Παλιά η φωνή μου ήταν λίγο καλύτερη, ήταν λίγο πιο καθαρή».