Ο Downey Robert Jr. δεν συμφωνεί με την κριτική του Chris Hemsworth για τον χαρακτήρα του Thor

Ο Downey Robert Jr. δεν συμφωνεί με την κριτική του Chris Hemsworth για τον χαρακτήρα του Thor

Όπως φαίνεται, ο Downey Robert Jr. δεν συμφωνεί με την κριτική που άσκησε ο Chris Hemsworth στον χαρακτήρα του Thor.

Να πούμε πως σε συνέντευξη του στο Vanity Fair, ο Hemsworth αποκάλυψε ότι με τον καιρό ένιωθε απογοήτευση παίζοντας τον σούπερ ήρωα.

«Μερικές φορές ένιωθα σαν σωματοφύλακας της ομάδας [σ.σ. των Avengers]. Διάβαζα τις ατάκες όλων των άλλων και έλεγα: “Ω, αυτοί έχουν πολύ πιο ωραία πράγματα. Διασκεδάζουν περισσότερο. Τι κάνει ο χαρακτήρας μου;”. Πάντα έλεγα, “Φοράς την περούκα. Έχεις τους μύες. Έχεις το κοστούμι. Πού είναι ο κεραυνός;”. Ναι, είμαι μέρος αυτού του μεγάλου πράγματος, αλλά μάλλον είμαι αρκετά αντικαταστάσιμος», παραδέχτηκε ο Chris Hemsworth.

Ωστόσο, ο Downey Robert Jr. δεν έδειξε να έχει παρόμοια άποψη για τον διάσημο χαρακτήρα του Hemsworth, λέγοντας: «Πρώτα απ’ όλα, ο Thor ως χαρακτήρας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθεί στην οθόνη, αλλά αυτός [σ.σ. ο Χέμσγουορθ] και ο Κεν Μπράνα [σ.σ. ο σκηνοθέτης του πρώτου Thor] βρήκαν πώς να τον κάνουν έναν χαρακτήρα με τον οποίο θα μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος αλλά και θα είναι θεϊκός».

«Ο Χέμσγουορθ έχει, κατά τη γνώμη μου, την πιο σύνθετη ψυχοσύνθεση από όλους εμάς τους Avengers. Έχει πνεύμα και βαρύτητα, αλλά και τέτοια αυτοσυγκράτηση, φωτιά και ευγένεια», πρόσθεσε ο Downey.

Ενώ ο Downey Robert Jr. συνέχισε να επαινεί τον Chris Hemsworth και την εξέλιξη του χαρακτήρα του στις ταινίες της Marvel «Thor: Ragnarok», «Avengers: Infinity War» και «Avengers Endgame» ως «ένα τρομερό χατ τρικ».