Κόνι Μεταξά: «Δεν έχω κάτι κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Με βάζει στη θέση μου»

Κόνι Μεταξά: «Δεν έχω κάτι κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Με βάζει στη θέση μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», βρέθηκε η Κόνι Μεταξά.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Μάριο Καπότση, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στην Κρήτη.

«Αν τα είχα τελειώσει ένα μήνα νωρίτερα θα ήμουν ακόμη πιο cool. Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα! O καθένας τους δικούς του. Εγώ πήρα 10 άτομα. Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω αν θα είναι έξι στα χαρτιά, αλλά θα είναι έξι εικονικοί κουμπάροι. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι! Εγώ ήθελα να βάλω την κοπέλα που μας γνώρισε γιατί της το είχα τάξει. Αλλά ήθελα να βάλω και τις δύο κολλητές μου.

Δεν έχω κάτι κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν είναι ότι δεν ταιριάζουμε, δεν έχουμε κοινά στοιχεία στους χαρακτήρες μας. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου… Μάριος Καπότσης είναι αυτός. Είναι απρόβλεπτος.

Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, βοηθάει και άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση μου, είναι πολύ σημαντικό για μια δυναμική γυναίκα. Στα ελαττώματα του είναι πως μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο! Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει. Κάνω βλακείες όλη την ώρα. Κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο. Ειδικά όταν είναι κάπου μακριά. Κανείς δεν ήθελε» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.