Κατερίνα Παναγοπούλου: «Με ελκύουν οι άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα»

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Με ελκύουν οι άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Mega, μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παναγοπούλου εξομολογήθηκε ότι από το δημοτικό έλεγε ότι θα παρουσιάσει το δελτίο του Mega και εξήγησε γιατί την ελκύουν μόνο άντρες με έντονες προσωπικότητες: «Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όσα έχουμε κάνει διαμορφώνουν αυτό που είμαστε. Και εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι».

Όσο για την οικογένεια της, περιέγραψε: «Ήμασταν η πυρηνική αγαπημένη οικογένεια εμείς οι τέσσερις, με τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Με τον αδελφό μου σκοτωνόμουν στο ξύλο όταν ήμουν μικρή, κάναμε ομηρικούς καυγάδες. Σήμερα τον αγαπώ, όσο κανέναν άλλον».

«Η παρουσίαση είναι ένα επάγγελμα που θέλει ναρκισσισμό. Ο χώρος θέλει πολύ γερό στομάχι. Είναι πολύ μεγάλες οι εντάσεις που βιώνεις, πολλές οι αγκωνιές. Στον χώρο οι γυναίκες που πραγματικά στηρίζουν άλλες γυναίκες, το κάνουν αθόρυβα. Κράτα μικρό καλάθι, όταν κάποια το διαφημίζει. Δεν θα σου πάρει τη θέση η γυναίκα που προσπαθεί να σε θάψει. Η γυναίκα που δουλεύει θα στην πάρει» υπογράμμισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ενώ η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε επίσης για την ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι είναι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσωπική μου ζωή και τέλεια να πηγαίνει η δουλειά, αν δεν έχω προσωπική ισορροπία, όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Θέλω κάποιος να μου ψιθυρίσει στο αυτί ”είμαι εγώ εδώ, ακόμα και αν καταρρέει ο κόσμος”».

Όσο για το κεφάλαιο «άνδρες», η Κατερίνα Παναγοπούλου τόνισε: «Με ελκύουν οι άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα. Αυτούς δεν τους φοβίζει το ποσό έντονη είμαι εγώ» και παραδέχτηκε «με έχουν παινέψει άντρες για το ότι έχω έντονη προσωπικότητα. Μου το έχουν προσάψει όμως κιόλας».